Има информация за поръчителите и извършителите на взрива срещу главния прокурор Иван

...
Има информация за поръчителите и извършителите на взрива срещу главния прокурор Иван
Коментари Харесай

Демерджиев: Има информация за поръчителите и извършителите на взрива срещу главния прокурор

Има информация за поръчителите и причинителите на взрива срещу основния прокурор Иван Гешев, само че тя е оперативна - огромна част от нея се обработва от анализаторите, които изпрати Европол, това съобщи Министерство на вътрешните работи министърът Иван Демерджиев пред медиите в коридорите на Народното събрание. Днес депутатите изслушват министрите на парламентарен надзор. 

" Ще създадем всичко належащо с целия ресур и партньорските служби, за да стигнем до причинителите и поръчителите на този гърмеж. Има съответни данни, които сочат към избрани лица. До момента не съм казвал нищо по-различно от това, което изнесе основният прокурор и заместникът му. Казах огледално обстоятелствата такива, каквито са. И постоянно ще го върша ", уточни Демерджиев и добави, че когато се води едно такова следствие, то би трябвало да е изцяло независимо, а по думите му прокуратурата знае по какъв начин да обезпечи това. 

По повод войната по пътищата и последните тежки произшествия със починали и потърпевши хора, вътрешният министър съобщи, че Министерство на вътрешните работи от дълго време е взело ограничения. 

" Това, което обаче, не е задоволително, е, че няма резултати ", допълни той и моли: " Има тематики, измежду които сигурността по пътищата и домашното принуждение, по които Министерство на вътрешните работи единствено не може да се оправи. Имаме потребност от всички институции, които са ангажирани с тези тематики. "

Очаквайте още детайлности!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР